Puur Snel
Wie ik ben

Wie ik ben

IK BEN MONIQUE,

*

*

*

WIE BEN JIJ?

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid op Curaçao, een prachtig eiland met een smeltkroes aan cultuur en diversiteit. Juist deze kleine wereld in een notedop, van etnische groepen, met verschillende religies en culturen die op harmonieuze wijze met elkaar samen leven, heeft mij geinspireerd te gaan coachen en te werken met mensen.

Don’t shoot the messenger… Ik kan jou helpen bewust te worden van onbewuste denkpatronen en inzichten te krijgen om meer tot je eigen kern te komen. Mindsets zijn overtuigingen. Het zijn sterke overtuigingen, maar het blijft een manier van denken en je denken kun je veranderen.

Mijn missie als communicatietrainer en coach is de verbinding te maken tussen hoofd en hart, de verbinding te maken met je geliefden, je naasten en je collega’s door middel van beter te leren communiceren, met jezelf en met de ander. En helpen met het doorbreken van vastgeroeste patronen. De regie weer oppakken van jouw leven. Van acteur naar regisseur. Van reactor naar creator.

Lieve groet en tot SNEL!

Monique